Thread

Shape Skeleton has quit working

About Truespace Archives

These pages are a copy of the official truespace forums prior to their removal somewhere around 2011.

They are retained here for archive purposes only.

Shape Skeleton has quit working // Bugs

1  |  

Post by Tiles // May 30, 2008, 3:10am

Tiles
Total Posts: 1037
pic
Now that is fun. I cannot shape a skeleton anymore. I have switched to another layout, i have rebooted, i have even reset to default context, the result is the same. I can move around the joint inside his range and its joint limit, but i cannot shape the skeleton anymore.


And now?

Post by Tiles // May 30, 2008, 3:18am

Tiles
Total Posts: 1037
pic
Ah, got it back working. Holding down CTRL and starting in default configuration has solved it.

Post by Tiles // May 30, 2008, 8:40pm

Tiles
Total Posts: 1037
pic
Tough one. The scene where i want to fix a joint position simply refuses to allow me that. No way to fix the joint position anymore.

End of rig. And end of all rigs it seems. This time i cannot fix it by starting in default configuration

Could somebody please confirm or disconfirm that this scene doesn't allow shape skeleton? Is it the scene or is it my installation gone wonky now?

Post by SteveBe // May 30, 2008, 11:25pm

SteveBe
Total Posts: 282
pic
I'm not very good at this but will gave it a try. Seems OK to me, hope vid. isn't too large. It's late here so I must sleep now.

Post by Tiles // May 30, 2008, 11:29pm

Tiles
Total Posts: 1037
pic
Sleep well :)


Downloading ...

Post by Tiles // May 30, 2008, 11:37pm

Tiles
Total Posts: 1037
pic
Okay, thanks for confirming that it is not the scene :)


Hmm. Not a happy bunny now. I have so far switched to another layout, i have rebooted, i have reset to default context, i have switched to other scenes, have loaded it in the default configuration, still, i cannot shape skeleton anymore. Has somebody else had this before? Any advices how i can get the shape skeleton back working?

Post by Tiles // May 31, 2008, 1:21am

Tiles
Total Posts: 1037
pic
Just for the records. That`s what i get when using the shape skeleton tool now. And it doesn't matter if at this skeleton, it doesn't matter if i detach the skin, it doesn't matter if i start with a new scene and a new skeleton. No shape skeleton for me anymore.

Post by Tiles // May 31, 2008, 6:41am

Tiles
Total Posts: 1037
pic
Workaround:


to fix this, save your scene and delete default.ctx. start ts again and load the scene.


Thanks Tomas, and on with my rig :)

Awportals.com Account

Top Worlds

Upcoming Events

Awportals.com is a privately held community resource website dedicated to Active Worlds.
Copyright (c) Mark Randall 2006 - 2019. All Rights Reserved.
Awportals.com   ·   ProLibraries Live   ·   Twitter   ·   LinkedIn